SQQUADD Bamboo Wear.

SQQUADD Bamboo Wear.

Bamboe sokken en bamboe ondergoed van SQQUADD zijn stijlvol, sterk en voelen zacht. Je merkt het verschil direct als je ze aantrekt: kwaliteit! Daarom werkt SQQUADD met 100% bamboetouw. Dit natuurlijke product van sterke vezels zorgt voor antibacteriële sokken en ondergoed die ademen. Ons logo met Trojaanse helm staat voor ‘bescherming’. Precies de bescherming die je zoekt. Van ontwerp tot productie ligt de focus op comfort en stijl.

Sinds 2020 zijn we vaste webpartner van SQQUADD en hebben we de nieuwe webshop voor hun ontwikkeld. In samenwerking met de marketing goeroes van  Crispy Concepts  optimaliseren we de website voor de beste gebruikerservaring.

De Woocommerce webshop van SQQUADD.

De producten van SQQUADD worden ondergebracht in verschillende categorieën, zo blijft de website overzichtelijk. Middels filters kunnen gebruikers filteren op maat en op kleur van de bamboe boxers en bamboe sokken. Met de Woocommerce webshop hebben we een stabiele basis neergezet voor SQQUADD, deze is voor de eindgebruiker eenvoudig in gebruik, makkelijk te beheren én relatief eenvoudig uit te breiden met maatwerk functies. Zo hebben we bijvoorbeeld een module ontwikkeld waar de gebruiker in één oogopslag de stukprijs van de producten uit de samengestelde pakketten, zo is voor de eindgebruiker zichtbaar dat de prijs per product lager ligt bij hogere afname. 

Betalingen

De betalingen van SQQUADD lopen via onze partner Mollie Payments. Mollie stelt verschillende betaalmethode ter beschikking. Hierbij moet je denken aan iDeal, Creditcard, Klarna, PayPay en betaalmethode voor de Belgische markt. 

Orderverwerking

Middels de koppeling met een QLS kunnen de orders razendsnel worden verwerkt én verzonden.

Reviews

Met een koppeling met Trustpilot worden shopreviews verzameld voor SQQUADD. Deze reviews dragen enorm bij aan het vertrouwen vanuit de klanten. Daarnaast krijgt elke klant een uitnodiging om hun producten te beoordelen.